Luftrenare från Canvac
Hem / Ren luft / Luftrenare

Luftrenare

Få fräschare och hälsosammare luft hemma. Våra produkter känner av kvaliteten på luften tack vare inbyggda sensorer. De har ett autoläge som startar när luften behöver renas lite extra. Canvac luftrenare har en effektiv filtrering i flera steg med förfilter, Hepa-filter, kolfilter och uv-lampa för att fånga upp allt från partiklar, damm, rök, pollen och dålig lukt till bakterier, virus och mikrober. Med hjälp av led-belysning i olika färger kan du enkelt se vilken luftkvalitet du har hemma.

Luftrenare för hälsosammare inomhusklimat 

Vi tillbringar mycket tid inomhus och det är därför viktigt att luften vi omger oss med är så ren som möjligt. Du kan minska luftföroreningar i hemmet med hjälp av en luftrenare. En luftrenare rensar luften från bland annat smuts, damm och kvalster från pälsdjur genom att partiklar fastnar i filtren. Den rena och friska luften som kommer ut bidrar i sin tur till ett hälsosammare inomhusklimat. 

Luftrenare pollen 

Pollen kan samlas i inomhusluften och orsaka besvär för den som är allergisk. För dig som har pollenallergi kan en luftrenare underlätta vardagen. En luftrenare med HEPA- eller kolfilter förbättrar luftkvaliteten i hemmet genom att filtrera bort pollenpartiklar. 

Luftrenare sovrum

Luftrenaren ska placeras i det rum där du tillbringar mest tid. För de flesta innebär det sovrummet. Tänk på att rummets storlek är en avgörande faktor när det kommer till val av luftrenare eftersom att en större yta innebär att det finns mer luft som behöver filtreras.

  • Canvac Luftrenare CLR6420V filtrerar 170 m3 luft/timme och bidrar med luftrening upp till 35 m2. Den har förfilter, HEPA-filter och kolfilter som avlägsnar pollen, damm och rök.
  • Canvac Luftrenare CLR6540V filtrerar 340 m3 luft/timme och bidrar med luftrening upp till 70m2. Även den här luftrenaren har förfilter, HEPA-filter och kolfilter som fångar upp damm, rök, pollen och andra allergener.