Canvac – produkter inom kyla
Hem / Kyla

Kyla

Du förtjänar ett svalt och skönt inneklimat! En bra inomhustemperatur ligger på mellan 20 och 23 grader. Under sommarens värmeböljor kan det dock bli bra mycket varmare än så inne, något som både kan leda till trötthet och svårigheter att sova. I Canvacs sortiment hittar du fläktar, luftkonditionering och luftvärmepumpar med kyla som hjälper dig att få det svalare inomhus och ett skönt inneklimat.

 • Luftkonditionering och AC

  Våra AC:s är perfekta för behaglig svalka i sovrummet – med sleep-funktion, timer och möjlighet till tyst läge. Canvac portabel AC kräver ingen installation utan passar även för dig som bor i lägenhet. Med hjul är den enkel att flytta dit du känner att det behövs lite extra kyla. Fjärrkontroll, slang och fönster/vägganslutning ingår.

  Se våra produkter inom luftkonditionering
 • Luftvärmepumpar

  Få bättre inomhusklimat året runt med luftvärmepumpar från Canvac, de är utvecklade i Sverige och anpassade för det nordiska klimatet. Du får härlig värme på vintern och skön svalka på sommaren. Som en bonus får du även renare luft inomhus då pumpen får luften att cirkulera

  Se våra luftvärmepumpar
 • Fläktar

  För att få det svalt hemma är det viktigt med bra luftgenomströmning. Med hjälp av en fläkt kan du få luften att cirkulera. Canvac Q Air fläktar är tysta och lättskötta i stilren design. Fläktarna finns både som bordsfläkt och golvfläkt.

  Se våra fläktar
 • Kyl ner med AC och fläkt

  Visst är det härligt när värmen äntligen kommer, men de flesta av oss vill gärna kunna sänka inomhustemperaturen när solen gassar utanför fönstret. Vilket är då det mest effektiva sättet att kyla ner rum som har för varm luft – fläkt eller AC? Vi reder ut vilka alternativ som finns och hur dessa skiljer sig åt.

  Läs mer!