Canvac – produkter för ett hälsosamt inomhusklimat
Hem / Om canvac

Canvac – för skönare och bättre luft hemma

Att komma hem ska vara en behaglig upplevelse, tycker vi på Canvac. Därför har vi tagit fram en serie produkter med målet att göra ditt inomhusklimat bättre, oavsett hur du bor. Allt i vårt sortiment är av högsta kvalitet, prisvärt och anpassat för våra nordiska förhållanden.

Canvac är ett eget varumärke under Elon Group AB, med huvudkontor i Örebro. Våra produkter säljs över hela landet, både hos Elon samt hos en del fristående butiker. All försäljning sker via våra återförsäljare. 

Företag?

Vi är vana att jobba med företag. Hör av dig till någon av våra återförsäljare om du behöver hjälp med en större order.

Kvalitet är vårt viktigaste ledord

Vårt kvalitetsarbete genomsyrar alla led. För det första tillverkas alla viktiga komponenter i våra egna certifierade fabriker under noggrann kontroll. För det andra vet vi att ingen produkt är bättre än sin backup. Därför har vi en supportstab av erfarna tekniker som är experter på allt som har med våra produkter att göra, ett välfyllt reservdelslager och ständigt återkommande utbildningar för både installatörer och säljpersonal. Och för det tredje tycker vi att du som väljer de bästa produkterna också förtjänar generösa garantier och trygghetsförsäkningar. 

Allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp och veta att du får ut mesta möjliga ur din Canvac-produkt.

 • Kyla

  Du förtjänar ett svalt och skönt inomhusklimat! Se våra produkter och artiklar om kyla här.

  Läs mer
 • Värme

  Det ska vara varmt och skönt att vara hemma, även på vintern! Se våra produkter och artiklar inom värme här.

  Läs mer
 • Ren luft

  En frisk luft och hälsosamt inomhusklimat är viktigt för ditt välbefinnande! Se våra produkter och artiklar inom ren luft här.

  Läs mer