Canvac – produkter för ett hälsosamt inomhusklimat
Hem / Om canvac

Om Canvac

Canvac – för alla som vill ha en skönare och bättre luft i hemmet. Vi tillhandahåller produkter av högsta kvalitet som skapar ett behagligare inomhusklimat och ren luft, anpassade för nordiska förhållanden.

Canvac ingår sedan 1 januari 2016 i Elon Group-koncernen med huvudkontor i Örebro. Canvac är ett eget varumärke hos Elon Group AB. Idag finns ett stort återförsäljarnät som säljer våra produkter – Elon-butiker samt en del fristående butiker. All försäljning sker via våra återförsäljare.

För företag

Vi jobbar direkt med företagskunder och har sedan länge en aktiv försäljning till företag.

Canvac står för kvalitet

För det första har vi valt att arbeta med marknadens ledande tillverkare av kvalitetsprodukter på värmepumpsområdet, vårt egna varumärke Canvac. Alla viktiga komponenter tillverkas i egna certifierade fabriker under noggrann kvalitetskontroll, för att garantera höga, jämna prestanda år efter år. Detta ger dig trygghet som kund när du köper en värmepump från någon av våra återförsäljare.

För det andra vet vi att ingen produkt är bättre än sin backup i form av kunnig tekniksupport, god reservdelsförsörjning och ständig kompetensutveckling. Därför har vi en stab av erfarna tekniker som är experter på allt som har med värmepumpar att göra, ett välfyllt reservdelslager och ständigt återkommande utbildningar för både installatörer och säljpersonal. Våra återförsäljare och installatörer har därmed den kunskap som behövs för att din nya produkt ska kunna ge sitt allra bästa för dig. Läs mer om support här.

Och för det tredje tycker vi att du som väljer de bästa produkterna också förtjänar generösa garantier och trygghetsförsäkringar. Allt detta sammantaget kallar vi Canvac Quality – symbolen för största möjliga trygghet.

 • Kyla

  Du förtjänar ett svalt och skönt inomhusklimat! Se våra produkter och artiklar om kyla här.

  Läs mer
 • Värme

  Det ska vara varmt och skönt att vara hemma, även på vintern! Se våra produkter och artiklar inom värme här.

  Läs mer
 • Ren luft

  En frisk luft och hälsosamt inomhusklimat är viktigt för ditt välbefinnande! Se våra produkter och artiklar inom ren luft här.

  Läs mer