Canvac – produkter inom värme
Hem / Värme

Mest värme för pengarna

Inte ska du behöva gå och frysa på vintern för att elen är dyr! Komplettera din eluppvärmning med en luftvärmepump så kan du minska ditt elbehov med så mycket som 55 procent och därmed sänka kostnaderna rejält. Det är faktiskt så att ingen annan värmekälla ger så mycket värme för en så liten investering som en luftvärmepump! Vi har även portabla element om du behöver lite extra värme när kylan slår till. Här nedan kan du läsa allt om våra lösningar för att värma ditt hem.

 • Luftvärmepumpar

  Med en luftvärmepump från Canvac får du en pump utvecklad i Sverige – anpassad för det nordiska klimatet. Du får härlig värme på vintern och skön svalka på sommaren.

  Hitta rätt luftvärmepump!
 • Radiatorer och oljeelement

  Behöver du lite extra värme? Med oljeelement från Canvac Q Heat kan du öka värmen lokalt där du behöver och samtidigt behålla ett behagligt inomhusklimat då själva värmeelementet är inneslutet.

  Se våra oljefyllda element
 • Hur kan jag värma min villa?

  Du kanske undrar vilket som är rätt värmesystem för ditt hus? De olika uppvärmningssätten har sina för- och nackdelar och det skiljer även en del i pris för både installation och löpande användning. Vi reder ut vilka alternativ som finns.

  Värmesystem villa – läs mer!
 • Så rengör du din luftvärmepump

  Som med de flesta saker håller en luftvärmepump längre (och presterar bättre) om du tar väl hand om den. Vi tipsar om hur du enkelt håller din luftvärmepump i topptrim.

  Rengöring luftvärmepump – guide!
 • Vilken luftvärmepump ska jag välja?

  Luftvärmepumpar har olika kapacitet, och det är viktigt att du väljer en som passar för ditt hus.

  Bästa luftvärmepumpen för dig!
 • Portabelt element – för små ytor

  Ett enkelt sätt att höja temperaturen lokalt är att använda ett litet element med olja. Det ger snabb effekt, är miljövänligt och energisnålt.

  Litet element för snabb uppvärmning