Canvac – produkter inom värme
Hem / Värme

Värme

Det ska vara varmt och skönt att vara hemma, även på vintern! Men uppvärmning av hus kan vara dyrt. Om du kompletterar eluppvärmning med luftvärmepump kan du minska behovet av el med 55 procent och därmed sänka kostnaderna dramatiskt. Ingen annan värmekälla ger så mycket värme för en så liten investering som en luftvärmepump!

I Canvacs Q Heat-sortiment hittar du även oljeradiatorer/element som kan värma lite extra när kylan slår till.

 • Luftvärmepumpar

  Med en luftvärmepump från Canvac får du en pump utvecklad i Sverige – anpassad för det nordiska klimatet. Du får härlig värme på vintern och skön svalka på sommaren.

  Se våra luftvärmepumpar
 • Radiatorer och oljeelement

  Behöver du lite extra värme? Med oljeelement från Canvac Q Heat kan du öka värmen lokalt där du behöver och samtidigt behålla ett behagligt inomhusklimat då själva värmeelementet är inneslutet.

  Se våra oljefyllda element
 • Hur kan jag värma min villa?

  Du kanske undrar vilket som är rätt värmesystem för ditt hus? De olika uppvärmningssätten har sina för- och nackdelar och det skiljer även en del i pris för både installation och löpande användning. Vi reder ut vilka alternativ som finns.

  Läs mer!
 • Så rengör du din luftvärmepump

  Som med de flesta saker håller en luftvärmepump längre (och presterar bättre) om du tar väl hand om den. Vi tipsar om hur du enkelt håller din luftvärmepump i topptrim.

  Läs mer!
 • Hitta bästa luftvärmepumpen för dig

  Luftvärmepumpar har olika kapacitet, och det är viktigt att du väljer en som passar för ditt hus.

  Läs mer!