Canvac oljefyllda element & radiatorer
Hem / Värme / Oljefyllda element & radiatorer

Oljefyllda element & radiatorer

Behöver du lite extra värme till fritidshuset, sommarstugan eller ditt permanentboende? Det finns många fördelar med att välja oljefyllda element som den extra värmekällan.
Med oljefyllda element från Canvac Q Heat kan du öka värmen lokalt där du behöver och samtidigt behålla ett behagligt inomhusklimat då själva värmeelementet är inneslutet och inte kommer i kontakt med luften. Eftersom luften inte torkas ut är dessa element ett bra val för allergiker. Här kan du läsa mer om fördelar med element med olja. Våra oljefyllda element har hjul vilket gör dem smidiga att flytta runt efter behov. Hos Elon.se hittar du alla Canvacs produkter.

COE4200V är ett värmeelement med 9 flänsar och effekt på 2000 W. Hanteringen av elementet sker via en elektronisk kontrollpanel eller med hjälp av en fjärrkontroll. Kontrollpanelen är utrustad med display och knappar och du kan bland annat aktivera timer och barnlås.

COE3200V har mekanisk kontroll, 9 flänsar och en effekt på 2000 W.

Rengöring och underhåll av element

  • Torka regelbundet av damm från flänsarna på detta elektriska värmeelement (värme- strålningen försämras om du inte gör det).
  • Koppla bort värmeelementet från nätspänning och låt det svalna. När det har svalnat torkar du bort damm med fuktig trasa. Använd inte rengöringsmedel eller rengöringspro- dukter som innehåller slipmedel.
  • Skrapa inte av ytan på flänsarna med vassa eller hårda verktyg (om färgen repas kan värmeelementet börja rosta).