Canvac – produkter inom ren luft
Hem / Ren luft

Bättre luft – friskare liv

Den största delena av våra liv tillbringar vi inomhus, så det är inte så konstigt att luften inne påverkar hur vi mår. I vårt sortiment för bra inomhusklimat hittar du alltifrån luftfuktare och avfuktare till luftrenare och dessutom flera olika slags luftvärmepumpar som både ser till att du får den temperatur du önskar och bättre luftcirkulation.

Produkter för bra inomhusklimat

 • Luftrenare

  Våra luftrenare känner av kvaliteten på luften tack vare inbyggda sensorer. Canvac luftrenare har en effektiv filtrering i flera steg med förfilter, Hepa-filter, kolfilter och uv-lampa.

  Se våra luftrenare
 • Avfuktare

  Avfukta din inomhusmiljö med Canvac Q Air avfuktare. I vanliga villakällare kan luftfuktigheten bli mer än 80%. Giftiga mögelsvampar kan då få fäste och orsaka astma, infektioner och utslag.

  Se våra avfuktare
 • Luftfuktare

  En för torr inomhusluft kan ge torr hud och torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk samt förvärra astma. För torr luft kan också ge dig trötthet och huvudvärk. Ge dig själv en hälsosammare inomhusmiljö med en luftfuktare!

  Se våra luftfuktare
 • Fräschare inomhusklimat – så fixar du det

  En relativ luftfuktighet på mellan 40-60 procent ger en bra inomhusluft som alla mår bra i, inte bara människor utan även eventuella husdjur och växter.

  Bättre inomhusklimat – läs mer!
 • Så sänker du luftfuktigheten i din källare

  I vanliga villakällare kan luftfuktigheten nå upp till mer än 80 procent. För hög luftfuktighet inomhus kan skapa problem med bland annat mögel. En luftavfuktare hjälper till att skapa ett bättre klimat.

  Avfuktare källare – Läs mer!
 • Torka tvätten fortare med luftavfuktare i tvättstugan

  En luftavfuktare är ett bra komplement och alternativ till torktumlare som annars sliter mycket på kläderna.

  Avfuktare i tvättstuga – Läs mer!