Canvac – produkter inom ren luft
Hem / Ren luft

Ren luft

En frisk luft och hälsosamt inomhusklimat är viktigt för ditt välbefinnande! I Canvacs sortiment hittar du bland annat produkter som hjälper till att skapa en bra luftfuktighet, till exempel luftfuktare och luftavfuktare. Vi har även ventilation och luftrenare. Visste du förresten att luftvärmepumpar inte bara ger skön värme och svalkande kyla, utan även hjälper till att ge dig ett bra klimat året runt tack vare luftcirkulationen.

Produkter för bra inomhusklimat

 • Luftrenare

  Våra luftrenare känner av kvaliteten på luften tack vare inbyggda sensorer. Canvac luftrenare har en effektiv filtrering i flera steg med förfilter, Hepa-filter, kolfilter och uv-lampa.

  Se våra luftrenare
 • Avfuktare

  Avfukta din inomhusmiljö med Canvac Q Air avfuktare. I vanliga villakällare kan luftfuktigheten bli mer än 80%. Giftiga mögelsvampar kan då få fäste och orsaka astma, infektioner och utslag.

  Se våra avfuktare
 • Luftfuktare

  En för torr inomhusluft kan ge torr hud och torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk samt förvärra astma. För torr luft kan också ge dig trötthet och huvudvärk. Ge dig själv en hälsosammare inomhusmiljö med en luftfuktare!

  Se våra luftfuktare
 • Så får du ett bättre inomhusklimat

  En relativ luftfuktighet på mellan 40-60 procent ger en bra inomhusluft som alla mår bra i, inte bara människor utan även eventuella husdjur och växter.

  Läs mer!