Luftkonditionering, Canvac
Hem / Kyla / Luftkonditionering/AC

Luftkonditionering/AC

Luftkonditionering är perfekt när du vill ha behaglig svalka i sovrummet, våra AC:s har sleep-funktion, timer och möjlighet till tyst läge. Canvac portabel AC kräver ingen installation utan passar även för dig som bor i lägenhet. Med hjul är den enkel att flytta dit du känner att det behövs lite extra kyla. Fjärrkontroll, slang och fönster/vägganslutning ingår.

För den som inte vill flytta runt sin portabla AC för att få svalka finns även flera modeller av praktiska väggfasta luftvärmepumpar som även inkluderar funktionen kyla. Dessa har flera fördelar jämfört med en portabel AC. De kommer bort från golvet och främst av allt de stör inte din så viktiga nattsömn då de är mycket tystare!

Guide: Kyla ner rum med air condition
Guide: Luftvärmepump eller AC för att kyla hemmet?

Luftkonditionering lägenhet och villa

Även om sommarvärmen är skön och uppskattas av många är det mindre kul när den stillastående sommarluften tar sig in i ditt hem. Långa, svettiga nätter som gör det svårt att sova. Stekande hett som gör det svårt att koncentrera sig. Har du också drömt om ett behagligt och svalt inomhusklimat under de varmaste sommardagarna? Du är inte ensam! Allt fler vill ha möjligheten att kunna reglera temperaturen och kyla ner sitt hem.  En portabel AC är den perfekta lösningen! Den fungerar lika bra för dig som bor i lägenhet. Ställ din AC där du behöver kylande svalka. På natten kan den till exempel stå i sovrummet. Tänk vad skönt att äntligen kunna sova gott i ett svalt rum med luftkonditionering. 

Mer läsning om inomhusklimat:

Canvac CPA5121V

Den här luftkonditioneringen ger dig enkelt svalka där du behöver den. Den har hjul på undersidan och handtag på sidorna vilket gör den flyttbar. Med en modern design och tyst gång passar den bra in i de flesta utrymmen och du kan flytta den efter behov. Apparaten är utrustad med en swingfunktion som gör att fläktbladen rör sig i sidled vilket bidrar till en bättre fördelning av luften i rummet. Den ger svalka till en öppen planlösning på 40 m2 och har en ljudnivå på 63 dBa.

Canvac CPA6901V

Tack vare dess hjul på undersidan och handtag på apparatens sida kan du lyfta och förflytta den vart du vill. Ljudnivån ligger endast på 57 dBa och den har en modern design som passar bra i alla utrymmen. Den har kapacitet att kyla ner hela 30 m2 vid öppen planlösning.

Canvac CPA3802V

Den har en vit modern design som passar bra i de flesta rum och utrymmen. I en öppen planlösning ger den svalka på 25 m2. Luftkonditioneringen har en ljudnivå på 62 dBa.